Hos biopaten


Hos biopaten

Analyse

For å forstå hvorfor sykdom og lidelser har oppstått, er det viktig med informasjon fra klienten.

På første konsultasjon blir det derfor foretatt ett grundig intervju om sykdomshistorie og belastinger som har vært eller fortsatt er.

Klientens helse fra så langt tilbake en kan huske og frem til i dag, med fokus på det akutte problemet, er avgjørende for behandlingsform og resultat.


VEGAtest expert  

Etter anamnesen blir det utført en VEGAtest som bekrefter den røde tråden i sykdomshistorien, og avdekker skjulte problemer og årsaker.

Les mer om dette under VEGAtest expert


Behandlingsmetoder

Når anamnesen og testen er utført, utarbeides ett biopatisk regenerasjonsprogram, individuelt tilpasset den enkelte klient.


Vitamin og mineralterapi

Hva er din kropps behov? Har du noen mangler på grunn av ensformig kosthold, stress i hverdagen, biokjemiske ubalanser, forskjellige innvendige og utvendige belastninger?


Fettsyreterapi

Har du balanse mellom de essensielle fettsyrene? Spiser du variert nok og får du nok tilførsel av hva som er nødvendig for dine problemer og lidelser?


Urteterapi

Urter er naturens apotek. De sikrer god opptagelse av næringsstoffer, styrker og regulerer de forskjellige organfunksjonene, samt fjerner toxiner og avfallstoffer.


Homeopati/immunterapi

Ved behov brukes også homeopatiske stoffer for å regenerere kroppen tilbake til sunnhet, skape balanse i mikrofloraen på hud og slimhinner. Styrke immunsystemet slik at kroppen selv kan bekjempe infeksjonsfokus, skjulte betennelser og belastninger.


Individuell kostholdsveiledning

Endring av kosthold er en vesentlig del av behandlingen.

For kortere eller lengre periode, bør en del matvarer fjernes helt eller delvis fra kosten.

Samtidig bør kosten settes sammen på en slik måte at den har en funksjon for din kropp, din helse og din hverdag.

Det du spiser skal være en fordel for din kropp og din sunnhet, ikke en belastning.


Målet med ett biopatisk regenerasjonsprogram, er å sette i gang organsimens selvhelbredende krefter og igjen oppnå balanse - en forutsettnig for reell sunnhet og god helse.

Etter endt behandling skal man kunne leve normalt etter de biologiske forutsettningene som klienten har.


Etter ca 4 uker foretar man en oppfølging for å justere regenerasjonsprogrammet.