Biopat`n

Biopat`n

Jeg er heldig - jeg er biopat!

Jeg får daglig muligheter til å bidra til å gjøre ett annet menneskes livskvalitet bedre.

De klientene som kommer til meg kan like så vel ha behov for en liten check-up, som hjelp til ett større problem som belaster hverdagen deres. I mange tilfeller kan man bidra med mye, og i andre handler det bare om å gjøre hverdagen lettere.

Jeg utdannet meg til biopat, fordi jeg ønsket å bidra med en helhetlig behandlingsmetode som ser mennesket som en enhet. Som behandler hele organismen i stedet for enkeltdelene. Som graver etter årsaken, i stedet for å se seg blindt på ett symptom.

Jeg ønsker å gjøre det jeg kan for at andre skal bli en bedre utgave av seg selv. Det handler om å bruke potensialet sitt med så lite belastning som mulig ved å ta enkle grep på hverdagen.

Jeg er en 4-barnsmor som alltid er på søken etter å lære noe nytt, forstå hva, hvorfor og hvordan, motiverer til sunnhet istedet for fanatisme, avdekke nøkkelen til individets potensialet og sørge for næringen som skal til.

 

"Min drøm er at den komplementære verden en dag skal få til ett tverrfaglig samarbeid med helsevesenet, slik at vi kan stå sammen om å hjelpe mennesket."

 

2005 Eksamen i Grunnfag Medisin ved daværende Medisinfagskolen

2007 Uteksaminert ved Den danske Biopatskolen

2010 100 timers diplomkurs i Homotoxikologi

2011-2013 Uteksaminert ved SSHH - Skandinavisk Skole i Holistisk Hesteterapi

 

 

Copyright © Lene Glasø